Avocado og egge toast, den perfekte frokost
Lange søndags morgener er det beste jeg vet.
Frokosten er super næringsrik, men annerledes enn ukedag frokostene mine som består mest av smoothies og chiapuddinger. Hvis jeg tar meg en liten brødskive i ny og ne, så velger jeg surdeigsbrød, da får du litt gode bakterier gjennom surdeigsstarteren- som er så godt for magen din. Hadde også et glass kombucha, og grønn te ved siden. Så nå er jeg klar for søndagstrening, for dette skal holde meg mett en god stund.
Fikk et motiverende trenings opplegg fra en personlig trener jeg har trent med. og er så klar for å komme igang. Hun viste meg noen bein øvelser i slynger og med strikk - og siden jeg blir mer og mer glad i kroppstrening var de perfekte.
Så nå blir det lett jogg, og kaste meg i slyngene som tarzan.
Ha en deilig og avslappende søndag
| avocado toast |
1 skive surdeigsbrød
1/2 avocado
olivenolje
1\2 hvitløksfedd
salt og pepper
chiliflak t
| Egge toast |
1 skive surdeigsbrød
1 egg
Olivenolje
Salt og pepper
Gressløk
Valgfritt: hvitløk
| Hvordan |
Toast surdeigsbrød. Pensle/spray med litt olivenolje og gni litt hvitløk over for å få litt hvitløksbrød følelse.
Skjær en halv avocado i to og skjær i tynne skiver, eller mos med gaffel.
strø over med chilliflak.
Toast surdeigsbrød og pensle/spray med olivenolje. Gni inn toasten med et halvt hvitløksfedd, for å få hvitløkssmak om du ønsker det.
Stek et egg med litt olivenolje i en varm panne og legg på toppen. Strø med litt gressløk. Nyt