Vanilje Nøttegranola
Nøttegranola med deilig smak av vanilje og honning. Trikset for god granola er lang steketid på lav varme! Stol på meg <3
Smakene blir så mye bedre når de får kost seg lenge i ovnen. Her kan du ha i det du ønsker! Jeg har valgt favoritt nøttene mine - pulserer de i foodprocessoren og sprer det ut på bakeplaten med bakepapir. Superlett. Vil du ha i frø, chia, havre eller annet så gjør du det. Her kan du være kreativ å bruke det du har i ditt skap. Når granolaen er ferdig så kan du også blande inn kokosflak og tørket frukt.
| Deilig vanilje nøttegranola |
1,5 dl cashew nøtter
1,5 dl valnøtter
1,5 dl mandler
1,5 dl pistasj
2 ss kokosolje
1-2 ss honning
½ ts salt
1 ts vanilje
| Hvordan |
Forvarm ovnen til 125 grader varmluft.
Ha nøttene i en food processor, pulser.
Smelt honning og kokosolje sammen.
Bland alle ingrediensene.
Ha over på et bakepapir, og sett i ovnen i 75-90 minutt. Rør rund 2-4 ganger underveis så de ikke får brune kanter.
Ta ut av ovnen og la de kjøle ned, for og bli crunchy.
Oppbevar på glass.