Vanilje Nøttegranola

D39476EF-E62A-4717-8BE9-A19A131891B1.jpeg

Nøttegranola med deilig smak av vanilje og honning. Trikset for god granola er lang steketid på lav varme! Stol på meg <3

Smakene blir så mye bedre når de får kost seg lenge i ovnen. Her kan du ha i det du ønsker! Jeg har valgt favoritt nøttene mine - pulserer de i foodprocessoren og sprer det ut på bakeplaten med bakepapir. Superlett. Vil du ha i frø, chia, havre eller annet så gjør du det. Her kan du være kreativ å bruke det du har i ditt skap. Når granolaen er ferdig så kan du også blande inn kokosflak og tørket frukt.

| Deilig vanilje nøttegranola |

  • 1,5 dl cashew nøtter

  • 1,5 dl valnøtter

  • 1,5 dl mandler

  • 1,5 dl pistasj

  • 2 ss kokosolje

  • 1-2 ss honning

  • ½ ts salt

  • 1 ts vanilje

 | Hvordan |

  1. Forvarm ovnen til 125 grader varmluft.

  2. Ha nøttene i en food processor, pulser.

  3. Smelt honning og kokosolje sammen.

  4. Bland alle ingrediensene.

  5. Ha over på et bakepapir, og sett i ovnen i 75-90 minutt. Rør rund 2-4 ganger underveis så de ikke får brune kanter.

  6. Ta ut av ovnen og la de kjøle ned, for og bli crunchy.

  7. Oppbevar på glass.