Chiapudding med antioxidantrik matcha grønn te

17160444_10158237390110104_265447881_n.jpg

Chiapuddingen har kommet for å bli her  huset.

Det er så enkelt å blande sammen før en legger seg, også har en plutselig frokosten klar når en står opp. Jeg pleier alltid og ha litt ekstra superfoods på toppen, for det kan være godt med litt krønsj på puddingen, i tillegg til at en øker næringen noen ekstra hakk i tillegg

| matcha chia pudding |

2 porsjoner

6 dl mandel melk

6- 8 ss chia frø

1 - 3 ts honning (kommer an på hvor søt du ønsker puddingen, smak deg frem for matcha kan være litt beisk i smak om du ikke er vandt med smaken fra før )

1 ts vanilje extract

1/2 - 1 1/2 ts matcha (matcha kan smake litt beisk som sagt så smak deg frem)

| pynt |

cacao nibs

kokos flak

hemp frø

mulberries

frisk frukt eller bær

| Hvordan |

  1. Miks alle ingrediensene i en blender, bortsett fra chia frøene! Matcha pulveret vil løse seg mye bedre opp i en blender enn om en visper for hånd.

  2. Tilsett så chia frøene i blandingen å rør rundt.

  3. Etter 30 minutter rører du rundt igjen. Chia frøene kan holde masse væske og vil danne seg en gele lignende hinne. Til lenger den står til fastere blir den så gjerne ha den stående over natten, om du vil ha puddingen samme dag så tilsett gjerne litt mer chia frø og den vil være klar etter 30-45 minutter

  4. Tilsett den toppingen du ønsker, gjerne noe som gir litt krønsj <3

Det som er så fantastisk med chia frøene er at de inneholder masser omega 3, som styrker huden samtidig som den holder deg mett lenge. i tillegg vil du få i deg proteiner og kalsium. Skikkelig super frokost eller snacktips!

Kjøp et glass med lokk å lag en ekstra som du kan ha med deg i vesken din. Toppingen kan du oppbevare i en liten tupperware boks, å drysse på når du trenger et mellommåltid eller lunsj <3