Behind the Scenes på Matkanalen!
Igår var jeg i Haugesund. I et nydelig kjøkken langs vannet, sammen med matkanalen og white mountain productions. En hel dag, i et kjøkken, masse mat, superdyktige folk og fine omgivelser!
Vi laget 5 oppskrifts videoer og jeg glede meg til å dele dem med dere! Vi laget fem oppskrifts videoer som alle er veganske og plantebasert - masse farger som får deg til å gløde på innsiden og ut!
Det som kommer er :
Pepperkakekarameller - perfekt til julefatet eller som venninnegave.
Vegansk bananbrød toppet med hjemmelaget røstet mandelsmør, kokosyogurt, ristede kokosflak, jordbær og sharon.
Raw brownie med salt karamell, pistasj, jordbær støv og roseblader.
Socca toppet med vegansk pesto og salat
Bokhvete nudler med misoglasert flaskegresskar og granateple
Nam!
Tror dette er det fineste settet jeg har sett, så flinke de har vært med fargene!
Og mine favoritt blomster <3 Flinkeste Berit!
Vi startet med å filme dessertene først, så vi endte opp med å spise brownies og pepperkakekarameller hele dagen.. ;)