Oppskrift sjokolade crunch kuler
Har du smakt `coco crunch kulene` på funky fresh foods? De er virkelig så gode, og jeg var hektet en periode. Disse coco crunch kulene er veldig gode, mettende og er en sunnere snacks. Jeg laget med meg denne boksen med coco crunch kuler når jeg skulle ut å fly til LA. Jeg er den som pakker med meg alt av mat, slik at jeg har sunn mat på tur. Da føler jeg meg alltid så mye bedre når jeg kommer frem. Og vet at jeg også tåler alt.
Jeg har byttet ut noen av ingrediensene. Orginalt så inneholder disse agave, men jeg byttet det ut med kokosblomssukker og litt honning. Dropp honningen, å tilsett lønnesirup eller agave om du vil ha de helt veganske. Kjøp også glutenfrie store havregryn om du vil sikre deg at de er helt glutenfrie.
| Oppskrift Coco crunch kuler - inspirert av Funky fresh foods |
150 gram kokosolje
150 gram glutenfri store havregryn, knust i foodprocessor
Bokhvete og kokosmasse (jeg glemte å måle, men en hånd kanskje..)
180 gram kokospalmesukker
40 gram kakao
1 ss honning
4 ss kaffe
2 ts vaniljesukker
kokos eller pistasjnøtter til å rulle kulene i
| Hvordan |
Knus havregrynene i en foodprocessor.
Ta kokosolje i en bolle og sett over vannbad. Da varmes ikke oljen for mye opp, slik at den ødelegges. Du kan smelte oljen i en gryte også, bare pass på at det ikke koker.
Bland alle ingrediensene nå i en bolle å sett kaldt i 15 min i kjøleskap.
Ta massen ut, og du kan nå forme kuler.
Ha kokos i en form å rull kulene rundt i formen slik at de blir tildekket med kokosmasse.
Oppbevar kulene i frysen eller kjøleskapet.