Hvit vegansk sjokolade fudge
Fridager, betyr dager på kjøkkenet for meg.
Jeg er så glad i å 'sunnifisere' snop, og jeg planlegger stort sett hver høytid og lage mitt eget snop. Det å ha sunnere varianter i hus har jeg funnet ut er veldig lurt. Da føler ihvertfall jeg meg så mye bedre.
Hvit sjokolade er noe av det beste jeg vet, og det blir så dekorativt og godt når en pynter på toppen i tillegg. Her kan du velge akkurat den toppingen du ønsker.
| Oppskrift fra Matthew Kenney culinary school |
2,5 dl cashew nøtter, bløtlagt over natten
2,5 dl kokosolje
2,5 dl flytende valgfri søtning
2 ss vanilje extract
4 ss vann
2,5 dl cup kakaosmør
| Hvordan |
Bland alle ingredienser i en foodprocessor, utenom kakao smøret.
Spe forsiktig inn det smeltede kakaosmøret mens foodprosessoren går.
Forbered en form med bakepapir, hell i røren, og dekorer,
Sett kaldt i 1 time i fryseren
Oppbevares kaldt, for den vil mykne raskt i romtemperatur