Crunchy Kikerter! Den Perfekte Sunne Snacksen, og Toppingen til Salater og Supper
Det er alltid en evig jakt etter den perfekte sunne snacksen. Jeg har mine favoritt plantebaserte 'go to' snacks. Men jeg ønsker alltid å utvide snacks repertoaret ;) Jeg ønsker at den sunne snacksen skal inneholde lite sukker, inkludert fruktsukker, balansere blodsukkeret og såklart ha god næring.Disse crispy kikertene er perfekte som snacks, i salat, og strødd over disse bakte søtpotet båtene for ekstra crunch :) I
nneholder protein og fiber, samtidig spisskumin som er et av mine favoritt krydder- inneholder antioksidanter.
| Oppskrift crunchy kikerter |
Forvarm ovnen på 175 grader varmluft.
1 boks kikerter 240 gram, skylles og vaskes.
1 ss olivenolje
1/2 ts salt
1 ts spisskumin
| Hvordan |
Skyll kikertene godt i en sil. Tørk å rubb dem litt i et håndkle, til du ser skallet begynner å falle av. Skrell av resten av kikertene.
Ha de rensede kikertene i en bolle og tilsett olivenolje og salt.
Kle en panne med aluminiumsfolie, spre kikertene utover.
Ha inn i ovnen på 175 grader i 25 minutter, vend på dem 1 gang underveis.
Ta kikertene ut, og strø over spisskumin. La dem stå i 15 minutter og bli enda sprøere.
Nyt disse cruncy godsakene!
Smil, Malin