Get back on track idag (men begynn imorgen) Mine beste tips

 

Jeg tror de fleste har kjent på det å komme utav rutinene sine.

En lenger ferie, liten langhelg på hytta, førskjølelse eller været - og vipps så er en plutselig av toget .

En kjenner at humøret blir pårvirket for dagene som går, og en kan føle en skuffet av seg selv. Følelsen av å komme inn i rutinene igjen virker helt umulig, spesielt som dagene går.

Jeg kjente virkelig på dette. Følte meg mislykket. Jeg hadde bygget opp så gode rutiner, komme meg ut hver dag, gjøre noe aktivt hver dag. Så ble jeg syk og plusetselig hadde 5-6 uker gått og jeg hadde gitt kroppen min én eller to økter. Det værste var humøret, søvnen og kostholdet som også ble påvirket! Nei, jeg måtte bare bestemme meg!

Kjenner du deg igjen?!

Jeg laget en liten steg for steg guide! Slik at vi kan komme inn i rutinene igjen, når vi faller av- for det kommer til å skje igjen og igjen pågrunn av livet. Kunne akseptere å gå på toget igjen er så viktig

Get back on track

1.) Sett deg ned med en notatbok og penn. Begynn å skriv ned fritt når du følte deg best sist!

  • Hvordan så kostholdet ut?

  • Hvilken trening gjorde du?

Se på arket, føl at du har denne livsstilen

2.) Planlegg treningen og kostholdet dagen før du setter igang! Gå til innkjøp!

  • Finn ut hva du skal spise de neste tre dagene. Skriv handleliste å handle inn varene. Bruk google som inspirasjon og hold det enkelt!! F.eks:

    1.) Næringsrik smoothie til frokost, salatbowl til lunsj og en curry stuing til middag. Spis gjerne den samme frokosten og lunsjen disse dagene, for ikke å overvelde deg selv! Snack på nøtter, avocado, egg eller grønnsaker og hummus hvis du føler deg sulten

  • Planlegg treningsøktene som skal være non-negotiable de neste dagene! Dvs. at ingenting kan komme i veien. Book treningstime, pt, venninne trening osv.

    1.) Sett av litt lenger tid enn du brukte på treningsøkta når du hadde rutinene inne! Dette er viktig, vi kan ikke forvente å få samme resultat som vi hadde der en avsluttet sist

Jeg bestemte meg for å jogge den første treningsøkten min. Samme runde som jeg hadde for 2 måneder siden. Jeg klarte 1/3 av ruten, men bestemte meg for å fullføre hele ruten gående! Jeg bestemte meg også for å være god med meg selv, ikke skuffet. Med en god følelse, så er en mer motivert til å fortsette for å komme tilbake der en var.

3. Du er igang!

Stå opp 1/2 time før du pleier! Bare gjør det!

  • Sett deg ned meg en kopp te, et ark og penn. Noter :

    1.) Hva er 3 ting jeg er takknemlig for? (at jeg bor i en sunn kropp, fin samtale med venninne igår, familie osv. Finn noe du kjenner DU er takknemlig for).

    3.) Hva er 3 positive ord om deg? ( Og skriv noe, hva som helst, du trenger ikke tro på det engang først. Jeg kan skrive f.eks : jeg er kjærlighet, jeg er vakker osv. Selv om en ikke føler det så er det en start på å snu de negative historiene en sier til seg selv).

Kvelds tips : For å ta litt ekstra vare på deg selv, sett av 10 minutter til en dusj med kroppspeeling, og fuktighetskrem etter treningsøkten den første dagen. Har du en god fuktghetsmaske, ta også på den før du legger deg.

F3EFA78C-D0B0-4A6F-AE60-5AC96D852418.JPG

Stå opp og repeat! Ha et mindset om at avtalene du har med deg selv er like viktige som møter du booker eller avtaler med venninner <3