Glødende bircher + how to video

 
8FA5BCD1-E6E8-409C-A612-494BFB83E075.JPG

Dette er en oppgradering av chiapuddingen, altså chiapudding møter bircher musli! Sammen blir det en glødende bircher OG en pakke med vitaminer, mineraler, fiber og sunt fett for glødende hud.

Jeg er alltid opptatt av å legge til ekstra næring der det er mulig, i smoothies, supper, puréer eller i chiapuddingen. Denne er inspirert av bircher musli, men uten havre som den orginalt inneholder. Denne bircheren er derfor helt kornfri, den er plantebasert og raffinert sukkerfri, kun søtet med litt frukt

19B1591B-8C32-498A-BD67-4AA3572F1AE6.JPG

Flere av oppskriftene mine er ment som inspirasjon, slik at det er masse rom for kreativitet, du kan legge til eller ta bort akkurat de nøttene eller frøene du ønsker i denne oppskriften! Eller bruke annen søtning eller plantemelk. Da får du den kombinasjonen du ønsker. Denne kombinasjonen er min favoritt for øyeblikket

0B318F30-BE5A-4C02-AF84-2ADB9CB2DCCA.JPG

| GLØDENDE BIRCHER |

1-2 porsjoner

| Hva du trenger |

  • 2 ss Chiafrø

  • 1 dl Plantemelk (mandelmelk, kokosmelk, blandng av havre og mandelmelk)

  • 2-3 ss Kokosyogurt (er du ikke vegansk kan du bruke yogurten du ønsker)

  • 2 ss Most eple, eller 1/2 revet eple, noen spisekjeer eplejuice

  • 2 ts Hempfrø

  • 1 ts Gresskarkjerner

  • 1 ts Solsikkekjerner

  • 2 ts Mandelmel

  • Smak til med vanilje ekstrakt/ekte vanilje og/eller kanel

  • Valgfritt : hakkede nøtter - mandler/cashew/pekan

  • Valgfritt : lønnesirup, honning


| Toppingsforslag |

  • Kiwi

  • Bær

  • Kokosflak

  • Kakao nibs

  • Mandelsmør

  • Tahini

  • Honning


| Hvordan |

1.) Bland chiafrø og melken sammen. La de stå mens du finner de andre ingrediensene.

2.) Ha i resten av ingrediensene å smak til med vanilje/kanel og søtning.

3.) La den stå litt til chiafrøene absorberer væsken helt og frøene mykgjøres litt. Da blir magen enda mer fornøyd også :)

Tips : Ha rester over på et glass, og ha det som et mellommåltid eller lunsj neste dag :)
ECF492A9-ADBB-41B0-A220-20B9DFB81F78.JPG


Nyt!

Smil, Malin