Raw Sjokolade Kuler
Raw sjokolade kuler er fint alternativ til søtsaker når en er sugen på noe godt. Ha de i frysen så holder de seg lenge. Får en tak i økologisk nøtter så er det enda bedre.
Disse kan du rulle i kakao nibs som øker antioksidantnivået mye! Det er også min personlige favoritt fordi det gir en digg krønsj i tillegg.
Vær kreativ om du ønsker! Andre topping alternativer er:
Kokosmasse
Frysetørkede bær
Matcha grønn te
Rå kakao
Knust pistasj
Ristede nøtter
| Oppskrift raw sjokolade kuler |
10-12 kuler
10 medjooled dadler (eller 15 små).
5 ss kakao
1/2 dl kokosolje
70 gram cashwenøtter
50 gram mandler
1 ts vaniljeextract
1 ts vaniljepulver
klype salt
2 ss helios lyst mandelsmør (valgfritt, men er sykt godt).
| Hvordan |
Ha nøttene i en foodprocessor og kjør de fint eller behold litt biter hvis du foretrekker det.
Ha i resten av ingrediensene utenom dadlene.
Ha e én og én daddel mens foodprocessoren kjører.
Kjør til det dannes en stor ball.
Bruk en kaffeskje eller en spiseskje, til å måle opp like store kuler.
Rull i ønsket toppings, og oppbevar dem i kjøleskapet eller frysen.