Vanilje nøttegranola

Nøttegranola med deilig smak av vanilje og honning. Trikset for god granola er lang steketid på lav varme! Stol på meg <3 Smakene blir så mye bedre når de får kost seg lenge i ovnen. Her kan du ha i det du ønsker, jeg har valgt favoritt nøttene mine, pulserer de i foodprocessoren og sprer det ut på bakeplaten med bakepapir. Superlett. Vil du ha i frø, chia, havre eller annet så gjør du det. Her kan du være kreativ å bruke det du har i ditt skap. Når granolaen er ferdig så kan du også blande inn kokosflak og tørket frukt.

| Vanilje nøttegranola |

  • 1,5 dl cashew nøtter
  • 1,5 dl valnøtter
  • 1,5 dl mandler
  • 1,5 dl pistasj
  • 2 ss kokosolje
  • 1-2 ss honning
  • ½ ts salt
  • 1 ts vanilje

 

| Kossen |

  1. Forvarm ovnen til 125 grader varmluft. 
  2. Ha nøttene i en food processor, pulser.
  3. Smelt honning og kokosolje sammen.
  4. Bland alle ingrediensene.
  5. Ha over på et bakepapir, og sett i ovnen i 75-90 minutt. Rør rund 2-4 ganger underveis så de ikke får brune kanter.
  6. Ta ut av ovnen og la de kjøle ned, for og bli crunchy.
  7. Oppbevar på glass.

Du liker kanskje også

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar