The Room weekend på Kragerø resort

The Room Skien arrangerte yogaweekend på Kragerø resort og jeg var så heldig og bli invitert for å lage sunn, enkel og deilig snacks.
Jeg var spent på å servere noen av mine spesialiteter til 100 jenter her denne helgen.

foto | tonje jacobsen

Jeg laget smoothie chiaglass med masse toppings. Det synes jeg er perfekt etter en yogatime, med masse næring i frukt smoothien og langvarig energi i chiapuddingen. Jeg elsker å toppe med granateple for ekstra crunch <3

foto | tonje jacobsen

Ved siden av smoothie chiaglassene hadde jentene også nespresso brownies med pistasjnøtter. For de som ønsket litt sunnere søtsaker. De ble en vinner!

Og oppskriften på nespresso brownies finner du  her.

foto | tonje jacobsen

Disse rosa kremete smoothiene fikk jentene første dag sammen med solskinns kuler.

Oppskriften på verdens enkleste solskinns kuler finner du her.

Frokost kjeksene som er dippet i mørk sjokolade hadde jentene til frokost lørdag morgen. De er så gode! Vi brukte mango i oppskriften istedenfor banan. Så begge deler kan brukes her. De smaker fruktig mango og kanel, med mangoen i. De er geniale å ha med på tur!

Husk å kjøpe glutenfrie havregryn om du vil ha glutenfrie cookies.

Oppskrift på frokostkjeks kan du finne her. 

foto | tonje jacobsen

Jeg ble møtt med det fineste rommet, på Kragerø resort. Jeg er så takknemlig. Hotellrom eller leilighet vil jeg si, med utsikt i alle retninger! Kveldssolen, tar pusten fra deg! Det er så fint, og jeg kunne ha flytta rett inn!

Alle lyse delikate detaljer, gjør at dette stedet er veldig instagram-vennlig for feeden min ;)

Min utsikt fra hotellrommet!

Jeg er veldig dårlig til å benytte meg av spa på slike turer. Denne gang ble jeg faktisk oppfordret til å prøve spaet. Da de hadde nylig pusset opp. Kl. o7.00 søndags morgen sto jeg klar for at jeg skulle rekke med meg alt. Hadde også en yogatime med Bertine Zetlitz kl. 09. Jeg angrer ikke!

Og morgenkåpen og tøflene lå jo helt klar!

Dette møtte meg tidlig morgen fra spaet. Se! Morgentimene er mine favoritt timer.

Det å se ut, på det åpne fine landskapet (som ikke vises her, men ta meg på ordet!) med en kopp te – var helt magisk faktisk.

Alt er i så behagelig fargetoner. Jeg skal ikke legge skjul på at varme farger og sandtoner blir nok det neste jeg skal dekorere hjemmet med. Blir så inspirert av å være her.

Så deilig for både kropp å sinn.

Må legge ved et bilde fra kveldssolen som jeg så hver kveld fra rommet mitt- se da dere! <3

Tusen takk til Kragerø og The Room for at jeg fikk komme!

Du liker kanskje også

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar