Nespresso brownie

Disse! Jeg elsker å finne på sunnere snacks og dessert alternativer! Disse er like perfekte som snacks, som til en deilig dessert når du får gjester. Gjerne servert med litt friske bær og vegansk is.

De er seige og smaker helt nydelig! Disse må du bare prøve. Kaffe smaken i de gjør at jeg tenker på deilig sjokoladekakefyll – som jeg elsket å slikke av slikkepotten som liten når mamma bakte sjokoladekake med fyll.

 

 

| Oppskrift Nespreso brownies |

~ raw ~ vegansk ~ glutenfri

  • 75 gram valnøtter 
  • 30 gram mandler 
  • 3 ss lønnesirup
  • 2 ss kokossukker (kan droppes og evnt. bruke mer lønnesirup)
  • 50 gram kakao
  • 1 ts ekte vanilje 
  • 1 ts vanilje extract  
  • 1/4 ts himalaya salt 
  • 12 dadler
  • 12 ts nespresso karamell  

 

| Toppes eller rulles i |

  • Pistasj
  • Kakao pulver

 

| Kossen |

  1. Kjør nøttene fine i en foodprocessor. Tilsett kakao og blend. Tilsett resten av ingrediensene utenom dadlene.
  2. Tilsett én og én daddel, spe på med litt kaffe. Blend til en klump danner seg.
  3. Finn frem en form å kle med bakepapir. Trykk massen ut med 1-2 cm høyde. Massen er veldig seig, men vær tålmodig å vit at du har nytelse i vente ;) Bruk en spatel å trekk massen ut til en rektangel/firkant.
  4. Sett brownien i fryseren, da er det mye lettere å  kutte den etterpå!
  5. Skjær den opp i ruter når den er kald, og server rett etterpå :)
  6. Toppes med det hjertet ditt ønsker ;) Jeg har nevnt noen forslag under.

 

Tips :

  • Server med vegansk salt karamell
  • vegansk kokosis
  • Rørte bær
  • Sorbet
  • Friske bær
  • Hakkede nøtter
  • Rå kakao støv

Du liker kanskje også

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar