Hvordan være sunn på reise?

Spise sunt på reise kan være en utfordring. Det er så lett å ta den enkle løsningen å kjøpe noe på farten! Jeg må si at jeg har sett å ser mange gode sunne alternativer som dukker opp her og der – det heier jeg på!

Siden jeg er så vandt med å reise mye i jobbsammenheng, så tenkte jeg å ta dere med gjennom en matreisedag med meg :) Mat jeg pakker med meg i vesken og hva jeg pleier å bestille ute.

For i helgen dro jeg til Kragerø resort, for å jobbe med noen prosjekter. Jeg synes det er deilig å komme meg bort. Kjenner meg mest kreativ da. Kjenner dere noen ganger at ting går så fort, og på autopilot at en ikke klarer å tenke helt klart? For min del så er den eneste løsningen å stoppe opp. Få kontakt med meg selv igjen. Naturen hjelper veldig på, og komme seg bort litt om en har muligheten til det.

Men tilbake til reisematdagboken min ;)

Jeg startet denne morgenen slik :

| Morgenrutine |

  • Sitronvann – Glass vann med 1/2 sitron . Hvordan : Jeg fyller et halvt glass meg kaldt vann fra springen, også koker jeg vann i vannkokeren og heller opp til glasset er fylt. Da har du lunket vann som er en fin og behagelig måte for kroppen å våkne på. Klemmer i 1/2 sitron – som tilfører kroppen c-vitaminer og blir som en mild rens, da sitron er rensende.
  • Chiapudding – laget med havre og mandelmelk fra Berit Nordstrand, 2-3 ss chiafrø, vaniljefrø, økologiske blåbær og økologisk lyst mandelsmør. Gir meg masse fiber, sunt fett, og proteiner. Chiafrø binder også fuktighet som er fint når en skal ut å fly.

| Mat jeg pakker med meg |

Dette er maten jeg pakket med meg denne gang på reise | TIPS :

  • Boks med ovnsstekte grønnsaker og økologisk kylling. Hvordan : Hadde opphakkede grønnsaker og kyllingen i ovnen på 200 grader med litt hvitløk, olivenolje, salt og pepper.
  • Snack agurker er fuktighetsgivende for huden på reise.
  • Kokte økologiske egg. Perfekt snacks. Masse næring.
  • Sitron til sitronvann
  • Økologiske blåbær og physallis
  • Helios lyst mandelsmør
  • (Og avocado pleier jeg å ha med)

Kragerø resort. Mitt favoritt sted for avkobling og finne roen. Tror det er noe med det åpne landskapet, og sjøen som er så nær.

Det er så fint her!

Det å spise ute har alltid vært noe jeg gruer meg til pågrunn av  mine matallergier og intoleranser. Jeg har lært meg over tid at det er faktisk greit å spørre fint om det er mulig å få en spesialbestilling. For å være minst mulig til bry, så er stekte grønnsaker alltid lettest å spørre etter – og denne gangen ble jeg imponert, se så deilig!

Tilbake på hotellet og fikk satt opp ‘kontor’ slik at jeg fikk jobbet litt også <3 Håper helgen din var deilig!

Smil,

malin

Du liker kanskje også

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar