Litt bakom scenen da | Matkanalen

Igår var jeg i Haugesund. I et nydelig kjøkken  langs vannet, sammen med matkanalen og white mountain productions. En hel dag, i et kjøkken, masse mat, superdyktige folk og fine omgivelser! Vi laget 5 oppskrifts videoer og jeg glede meg til å dele dem med dere!

Vi laget fem oppskrifts videoer som alle er veganske og plantebasert – masse farger som får deg til å gløde på innsiden og ut!

Det som kommer er :

  • Pepperkakekarameller – perfekt til julefatet eller som venninnegave.
  • Vegansk bananbrød toppet med hjemmelaget røstet mandelsmør, kokosyogurt, ristede kokosflak, jordbær og sharon.
  • Raw brownie med salt karamell, pistasj, jordbær støv og roseblader.
  • Socca toppet med vegansk pesto og salat
  • Bokhvete nudler med misoglasert flaskegresskar og granateple

Tror dette er det fineste settet jeg har sett, så flinke de har vært med fargene! Og mine favoritt blomster <3 Flinkeste Berit!

 

Vi startet med å filme dessertene først, så vi endte opp med å spise brownies og pepperkakekarameller hele dagen.. ;)

Ready set, lag pepperkakekarameller.

Litt tekos mellom slagene, Berit fikser verdens beste urtete <3

Huskatten <3

Vi filmet også hvordan du lettest får ut granateple kjernene, stay tuned…

Måtte såklart lage mitt favoritt veganske og glutenfrie bananbrød! Toppet med digg topping.

Du liker kanskje også

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar