Lilla avocado ‘go to’ smoothiebowl

Min siste ‘go to’ smoothie! Denne lager jeg hver morgen. Jeg måler sjelden opp, tar alt i blenderen. De viktigste ingrediensene er avocado som gjør smoothien kremete og gir masse sunt fett og fiber. Bidrar også til å stabilisere blodsukkeret og holder meg mett, lenge. Jeg har også collagen i smoothien, som gjør huden fastere.

Den lilla fargen får smoothien fra økologiske blåbær . Jeg putter også økologiske jordbær i. Bær har litt mindre sukker enn frukt så derfor har jeg heller det i morgensmoothien enn banan for eksempel.

| Oppskrift;ish på min ‘go to’ morgensmoothie |

 

  • 1 stor hånd økologisk spint
  • 1 liten hånd blåbær
  • 1 liten hånd jordbær
  • 1/2 avocado
  • 2 ss collagen
  • mandelmelk eller havremelk
  • 1 ts ekte vanilje eller vaniljeproteinpulver

 

| Kossen |

  1. Ha alle ingredienser i en blender. Jeg har en kraftig blender slik at jeg ikke trenger så mye væske og kan spise med skje – og ta masse toppings på!
  2. Topp med granola, mandelsmør, og friske bær.

Du liker kanskje også

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar