Crispy kikerter

Det er alltid en evig jakt etter den perfekte sunne snacksen. Jeg har mine favoritt plantebaserte ‘go to’ snacks. Men jeg ønsker alltid å utvide snacks repertoaret ;)  Jeg ønsker at den sunne snacksen skal inneholde lite sukker, inkludert fruktsukker, balansere blodsukkeret og såklart ha god næring.

Disse crispy kikertene er perfekte som snacks, i salat, og strødd over disse bakte søtpotet båtene for ekstra crunch :) Inneholder protein og fiber, samtidig spisskumin som er et av mine favoritt krydder- inneholder antioksidanter.

| Oppskrift crunchy kikerter |

Forvarm ovnen på 175 grader varmluft.

  • 1 boks kikerter 240 gram, skylles og vaskes.
  • 1 ss olivenolje
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts spisskumin 

 

  1. Skyll kikertene godt i en sil. Tørk å rubb dem litt i et håndkle, til du ser skallet begynner å falle av. Skrell av resten av kikertene.
  2. Ha de rensede kikertene i en bolle og tilsett olivenolje og salt. 
  3. Kle en panne med aluminiumsfolie, spre kikertene utover. 
  4. Ha inn i ovnen på 175 grader i 25 minutter, vend på dem 1 gang underveis. 
  5. Ta kikertene ut, og strø over spisskumin. La dem stå i 15 minutter og bli enda sprøere. 

Nyt disse cruncy godsakene!

Du liker kanskje også

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar