Jobb med meg

Jeg er lidenskapelig opptatt av å leve en sunn og næringsrik livsstil. Jeg har stor tro på at det hele starter på innsiden. Jeg er dedikert til å dele all kunnskap og sunne tips for å leve et fantastisk liv. Jeg håper å kunne inspirere deg til å finne din indre og ytre glød gjennom kreativ plantebasert mat, selvpleie og makeup tips.

 

//

 

Utvikling av oppskrifter, matstyling og foto | Hvis du tenker at din merkevare stemmer overens med mine ernæringsverdier er det så kjekt å samarbeide. Jeg utvikler oppskrifter der jeg bruker deres produkter, styler til foto og tar bilder til sosiale medier, nettsider eller blogg. La oss skape noe fantastisk sammen.

 

Merke ambassadør | Jeg er veldig nøye med merker jeg velger å samarbeide med. Det er viktig at vi har felles verdier, da jeg er svært opptatt av at alt som deles i mine kanaler er noe jeg virkelig har troen på. Hvis jeg elsker produktet ditt, vil jeg veldig gjerne diskutere mulig samarbeid fremover. Hvis vi er i sammen, så er vi sammen overalt – hjemme, på jobb, på reise.

 

Er det andre ting du tenker på, så vil jeg veldig gjerne høre mer |