Om meg


Hei, og velkommen til min side <3

 

 

Her ønsker jeg å dele om det jeg kaller glød på innsiden og utsiden. Jeg lager plantebasert mat, med masse farger som gir glød fra innsiden og ut. Er veldig opptatt av rene ingredienser i maten vi spiser og helst alltid økologisk. Oppskriftene er plantebaserte, gluten-, sukker- og melkefri. I tillegg så elsker jeg gode hudpleie- og sminke produkter som gir oss glød og fremhever de vakre trekkene vi har.

Malin Ekstrøm er blogger og influenser med et lidenskapelig fokus på helse, kosthold og velvære. Sandnes-jenta er sertifisert yogalærer, har sitt eget program på matkanalen, er utdannet makeup artist og har en bachelorgrad innen ernæring. I tillegg har hun tatt kurs i raw food og vegansk mat, ved MK culinary school i perioden hun var bosatt i LA.
 
Med seg hjem fra USA har hun ny inspirasjon og kunnskap, som har gitt nytt liv til lidenskapen. Og hun har en helt klar visjon hun ønsker å dele, nettopp det å ha det godt med seg selv – som har resultert i arbeidstittelen «Glød på innsiden og utsiden»:
«For meg handler glød om så mye mer enn solpudder og sminke. Jeg mener alt starter med maten vi spiser. Et sunt og fargerikt kosthold påvirker ikke bare kroppen, men tanker, følelser og atferd. Tenk å møte dagen i balanse og med overskudd? Hvilke ringvirkninger kan dette få for både deg selv og menneskene rundt?»